Caci marturia lui Isus este duhul prorociei

Vroiam să îți spun ce mi s-a întîmplat ieri seară. Am săpat în grădină, am ajutat o vecină care m-a chemat si după un timp a venit şi sotul meu şi a ajutat şi el. Am simțit o durere ascuțită cumva în partea stîngă adică m-a luat o durere de rinichi care pînă seara s-a intensificat durerea în aşa măsură că nu mai puteam să mă mişc deloc fără să am dureri mari; rosteam cuvinte şi spuneam că n-are ce căuta acolo mai ales că la început am pus pe seama săpatului dar cînd am văzut că se cam întrece măsura am ştiut cu siguranță cine se ascundea în spatele durerii.

Am culcat copii şi am vrut să mă ridic din pat şi nu am mai reuşit decît cu dureri foarte mari; am făcut cîțiva paşi dar ce-a fost foarte interesant este ca vine şi îmi aduce cuvîntul care spune că Domnul cercetează inima şi rărunchii. Aha, m-am supărat rău de tot şi am început să vorbesc peste durerea şi demonul şi satana care nu era destul că a venit cu durerea acum vroia să cred că Domnul mă cercetează şi chiar au început nişte chestii şi pe la inimă. Am zis: o, asta e prea de tot, deci îți bați joc de mine, satană, şi vrei să cred că Domnul ar vrea să mă nenorocească. Imi spunea: O, mîine o să stai toată ziua în pat că n-o să poți face nimic sau mai rău că va trebui să merg la spital.

M-am hotărît să lupt cu toată puterea ce o aveam şi mulțumesc Tatălui pentru că El ne-a încredințat toată puterea aşa că m-am aşezat în pat şi am rostit peste mine; sotul dormea şi nu l-am trezit. Aşa că am început să mă rog şi să spun adevărul şi să îi poruncesc să plece. Nu ştiu dacă a durat zece minute dar nu am mai avut nimic, am adormit mulțumind Domnului şi vindecată.

Slăvit să fie Domnul.